Про погодження укладення договору управління майном, Кабінет Міністрів УкраїниКАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 7 листопада 2012 р. № 897-р Київ

    Про погодження укладення договору управління майном

    Погодитися з пропозицією Міністерства інфраструктури щодо укладення державним підприємством "Одеський морський торговельний порт" і товариством з обмеженою відповідальністю "Прем'єр Готель Одеса" договору управління належною державі часткою (80/100) майна готельного комплексу "Одеса" з такими істотними умовами:

  1. винагорода управителя у грошовій формі становить:
  2. - базова щокварталу — 2 відсотки суми доходу від управління зазначеною часткою;

    - мотиваційна — 12 відсотків суми фінансового результату за звітний період (квартал);

    продаж або відчуження в інший спосіб частки, належної державному підприємству "Одеський морський торговельний порт", заборонено;

  3. договір укладається строком на 10 років.
  4. Взяти до відома, що товариство з обмеженою відповідальністю "Готель Одеса" буде стороною зазначеного договору управління стосовно управління належною йому часткою (20/100) майна готельного комплексу "Одеса".

    Прем'єр-міністр України

    М. АЗАРОВ

    Інд. 70

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про передачу будівлі у м. Дніпродзержинську Генеральній прокуратурі України, Кабінет Міністрів України

    Про передачу будівлі у м. Дніпродзержинську Генеральній прокуратурі України Передати Генеральній прокуратурі України будівлю (літер А-2) по вул. Губи, 2, у м. Дніпродзержинську Дніпропетровської області із сфери управління Фонду державного майна із закріпленням її на праві оперативного управління за Генеральною прокуратурою України.

    виданої ТОВ „АКВАНОВА ІНВЕСТМЕНТ”, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про переоформлення ліцензії з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ „АКВАНОВА ІНВЕСТМЕНТ" Згідно з повноваженнями, наданими Законом України „Про електроенергетику"( 575/97-ВР ), Указом Президента України від 23.11.2011 № 1059( 1059/2011 ) „Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Працівники ДАІ Рівненщини затримали водія авто, який перевозив громадян Афганістану та Республіки Бангладеш

    30 серпня поточного року працівники взводу ДПС на стаціонарному посту № 1 Рівненській області затримали транспортний засіб. У салоні легковика знаходилось семеро осіб, які проживають на території ...

    Про затвердження Класифікації зовнішньоекономічних послуг (КЗЕП), Державна служба статистики України

    Про затвердження Класифікації зовнішньоекономічних послуг (КЗЕП) Відповідно до статей 8, 12, 13, 14 Закону України "Про державну статистику"( 2614-12 ) та з метою забезпечення доступності, гласності та відкритості статистичної інформації, її джерел і методології складання НАКАЗУЮ:

    Об адвокате - устами Клиентов

    Чувствуется такая редкая на сегодня забота о пользователях. Благодаря столь занимательному порталу, наконец, надумался обзавестись безлимитом.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b