У Львові за три дні випили 15000 літрів вина та з'їли 7500 тонн сиру

    У Львові за три дні випили 15000 літрів вина та з'їли 7500 тонн сируТриденне свято Сиру і Вина у Львові встановило рекорд відвідуваності фестивалів України з поїдання сиру та випивання вина, передає УКРІНФОРМ з посиланням на прес-службу міської ради.

    «Триденне ІІІ Свято сиру і вина у Львові, яке проходило з п'ятниці по неділю, встановило рекорд відвідуваності фестивалів України. Площу Ринок відвідало понад 123 тисячі львів'ян та гостей свята. За цей час випито понад 15200 літрів вина та глінтвейну, продано понад 7500 тонн сиру та 8 353 сирних коників. Підвівши рекордні підсумки дійства, можна гордо заявити що це — головне гастрономічне свято осені в країні», — зазначає прес-служба.

    Організатори Свята Сиру і Вина також повідомляють про інші рекорди та приємні моменти ярмарку. Так, скориставшись послугами «Львівської винної пошти», відвідувачі дійства відправили 2739 листів, серед яких 258 в Італію.

    Cпільно з Art Atelier Voytovych та Укрпоштою до «Свята сиру і вина» було випущено фестивальну марку.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про офіційні курси гривні до іноземної валюти, Національний банк України

    Національний банк України 05.04.2013 встановлює такі офіційні курси гривні до іноземної валюти* Код цифровий Код літерний Кількість одиниць Назва валюти Офіційний курс

    Алименты с родственников

    В некоторых случаях закон позволяет получить алименты не только на детей. Этот вопрос прояснит юрист на консультации.

    а саме депозитарної діяльності депозитарної установи, ТОВ "СТОКМАРКЕТ-ІНВЕСТ", Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Щодо видачі ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності депозитарної установи, ТОВ "СТОКМАРКЕТ-ІНВЕСТ"

    Про внесення змін до наказів Державної казначейської служби України від 13.02.2012 N 52 та від 13.02.2012 N 53, Державна казначейська служба України

    Про внесення змін до наказів Державної казначейської служби України від 13.02.2012 № 52 та від 13.02.2012 № 53 З метою приведення Інструкції про складання органами Державної казначейської служби України звітності про виконання державного бюджету ( v0052840-12 ), затвердженої наказом Державної казначейської служби України від 13.02.2012 № 52, та Інструкції про складання органами Державної казначейської служби України звітності про виконання Зведеного бюджету України, Державного бюджету України і бюджетів Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя( v0053840-12 ), затвердженої наказом Державного казначейства України від 13.02.2012 № 53, у відповідність до бюджетної класифікації, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 14.01.2011 № 11( v0011201-11 ), із змінами, внесеними наказом Міністерства фінансів України від 25.09.2012 № 1028, НАКАЗУЮ:

    Об адвокате - устами Клиентов

    . Абсолютно случайно набрел на этот сайт, чему сильно рад и доволен! С удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в блоге!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b