Штормове попередження від МВФ: іспанська економіка скоротиться на 1,5%

    Штормове попередження від МВФ: іспанська економіка скоротиться на 1,5%Глобальна економіка уповільнюється дедалі більше — застерігає Міжнародний Валютний Фонд. Установа ще раз зменшила прогноз зростання, вдруге за менш ніж півроку. Тим не менш, експерти МВФ і надалі покладають найбільші надії на динамічні країни. Навіть зважаючи на уповільнення, темпи їхнього зростання вчетверо більші за показники більш розвинених країн.

    Директор з досліджень МВФ Олів’є Бланшар заявив: «У розвинених економіках зростання занадто слабке, аби подолати безробіття. Однак і динамічні економіки, де темпи були дуже хорошими донедавна, тепер уповільнюються».

    За останнім прогнозом МВФ, світова економіка прискориться цього року загалом на 3,3%, попередній прогноз був кращим.

    Перший ВВП — США — світу додасть 2,2% — там ситуація дещо краща.

    А от ВВП єврозони скоротиться на 0,4% — це більше за останні побоювання.

    Нагальною перешкодою на шляху розвитку світової економіки є криза єврозони. МВФ застерігає: суверенні проблеми валютного союзу тільки погіршаться наступного року. Зважаючи на те, що інфляція в єврозоні не є критичною, ЄЦБ міг би понизити базову відсоткову ставку — вважають в МВФ.

    Особливу увагу експерти фонду звертають на Іспанію. Обтяжена рекордним безробіттям, четверта економіка єврозони скоротиться цього року на 1,5%.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Що робити під час розлучення?

    Весь етап, який пов'язаний з розлученням, є дуже важким, а тому вам варто з гідністю пережити його.

    Працівники Державтоінспекції завітали до столичного ліцею

    Останній тиждень січня запамятався учням молодших класів ліцею №102 відвідуванням навчального закладу працівниками ДАІ. Представники відділу Державтоінспекції Голосіївського району відвідали ...

    Поплатився за неіснуючий вагон

    Мабуть, неможливо знайти людину, яка хоча б раз не скористалася послугами залізничного транспорту. Висока якість обслуговування, комфортні та безпечні умови для пасажирів ось чого ми чекаємо ...

    Медіація в «погонах»

    ХІ Міжвузівська науково-практична конференція Кримінологія та медіація зібрала в Луганську представників більше 30 різних державних вузів і громадських організацій. Гості з Одеси, Харкова, Києва, ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Просто отличный сайт! Хорошенький интернет сайтик! Очень здорово. Всё очень удобно и легко. Спасибо за профессиональный портал!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b