Сонячний нектар зі смаком осені

    Сонячний нектар зі смаком осені

    Феодосія три дні купалася в п’янких ароматах вина

    Ніхто не сперечатиметься з тим, що вино — елітний напій, а тому його треба вміти правильно пити. Ідею залучення шанувальників цього напою до культури його споживання вже другий рік поспіль намагаються донести гостям фестивалю його організатори. І це їм вдається. Натхненники свята розповіли, що людям цікаво не лише посмакувати той чи той напій, а й дізнатися про історію, технологію та особливі властивості вина. Та й запитати було в кого, адже на заході свою продукцію презентували 25 торговельних марок з України, Греції, Грузії, Азербайджану, Італії, Чилі, Франції, Молдови.

    Без перебільшення можна сказати, що у Феодосії всі три дні фестивалю вино лилося рікою, а повітря було насичене п’янкими ароматними нотками. На чотирьох фестивальних майданчиках розмістилися винороби, які пропонували спробувати продукцію своєї торговельної марки, а також кулінари, що представили смачні національні страви. Народним умільцям, що розвернули похідні ремісничі майстерні, теж місце знайшлося.

    Фестиваль розпочав свою роботу з презентації власного гімну та відкриття скульптури «Дівчина з глечиком», яку спеціально вирізали з дерева для цього заходу. Ближче до вечора глядачі зосередилися навколо головної сцени, де отримали безліч позитивних емоцій від музичної програми. Інакше й не могло бути, бо на сцені витанцьовував та виспівував український гурт «ТіК». Другий день фестивалю став напруженим для представників винних компаній та професійного журі, бо визначалися кращі вина. А ось гості свята і феодосійці скористалися можливістю побувати на різних екскурсіях, розроблених саме для фестивальних днів. Традиційною родзинкою цього стало вичавлювання винограду в бочці та коронація королеви вина.

    Дипломи фестивалю отримали новинки кримських виробників вина та коньяків. Володарем гран-прі став коньяк «Македонський». У номінації «Народний вибір» переміг «Мускат феодосійський».

    Останній день «WineFeoFestа-2012» був багатий на неймовірну кількість призів для гостей та жителів міста. Серед народних дегустаторів розігрували 8 призів. Цього разу доля усміхнулася гостям фестивалю. Та ще й як! Москвичка Наталя отримала поїздку на Південний берег Криму, гостя з Донецької області Лідія виграла автобусний тур по Європі. А поїздку до готелю в турецькому місті Кемер виграла гостя із Сургута Олена.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Як варто враховувати зраду у правовій кваліфікації?

    Звичайно, питання про зраду - це досить давнє питання, оскільки таким грішком «бавилися» споконвіку.

    Працівникам нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України

    Шановні друзі!Від імені Уряду прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України!

    Будівельники готові до експерименту

    Наступного року в Черкасах можуть зявитися нові квартири, в яких можна буде жити, сплачуючи орендну плату забудовнику.

    Щодо цінової інформації, Державна митна служба України

    Начальникам митниць Щодо цінової інформації Для використання при здійсненні контролю правильності визначення митної вартості товарів, що ввозяться на митну територію України, надаємо інформацію щодо цін на деякі види товарів на світових ринках, підготовлену ДП "Украпромзовнішекспертиза" в рамках виконання Угоди про інформаційне забезпечення від 07.11.2011 № 1510.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Спасибо создателям этого интернет проекта!!! Это действительно - большая находка! Так держать!!! Дерзайте!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b