Про переоформлення ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринкуНАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

НАКАЗ

  1. 19.07.2012  № 606
  2. Про переоформлення ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку

    За підсумками розгляду заяви та документів, поданих заявником до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на переоформлення ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності зберігача цінних паперів у зв'язку зі зміною місцезнаходження юридичної особи, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 за № 345, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 за № 890/12764 (із змінами), НАКАЗУЮ:

    1. Переоформити ліцензію серії АВ № 534301 від 26.07.2010, видану ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ "ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ "РОМЕКС-ІНВЕСТ" (ідентифікаційний код юридичної особи 23725243) на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності зберігача цінних паперів, у зв'язку зі зміною місцезнаходження юридичної особи, а саме: 01001, м. Київ, вулиця Хрещатик / Б. Хмельницького, будинок 38/2, офіс 2 на 04074, м. Київ, вул. Автозаводська, будинок 2.

    2. Визнати недійсною ліцензію серії АВ № 534301 від 26.07.2010, видану ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ "ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ "РОМЕКС-ІНВЕСТ" на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності зберігача цінних паперів, у зв'язку з її переоформленням.

    3. Відділу зовнішніх та внутрішніх комунікацій (Ю. Жулій) забезпечити повідомлення в засобах масової інформації про переоформлення відповідної ліцензії вказаному суб'єкту господарської діяльності.

    4. Департаменту регулювання депозитарної та розрахунково-клірингової діяльності (І. Курочкіна) забезпечити внесення відповідних змін до ліцензійного реєстру професійних учасників ринку цінних паперів.

    5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на члена Комісії О. Тарасенка.

    Голова Комісії

    Д. Тевелєв

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про перегляд спеціальних заходів щодо імпорту в Україну труб сталевих безшовних обсадних і насосно-компресорних незалежно від країни походження та експорту, Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі

    Про перегляд спеціальних заходів щодо імпорту в Україну труб сталевих безшовних обсадних і насосно-компресорних незалежно від країни походження та експорту

    Случайное знакомство стоило киевлянину жизни. ВИДЕО

    Новоиспеченный товарищ позавидовал богатству потерпевшего и вместе с сообщником убили его, а награбленное из квартиры имущество решили продать в соседней области, где и были задержаны правоохранителями. ...

    Про внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2012 р. № 655, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2012 р. № 655 Внести до розпорядження Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2012 р. № 655( 655-2012-р ) "Про внесення зміни до пункту 1 розпорядження Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2012 р. № 521 та виділення коштів з резервного фонду державного бюджету" — із змінами, внесеними розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12 вересня 2012 р. № 730, такі зміни:

    Об адвокате - устами Клиентов

    Довольно оригинальный, актуальный и новый интернет портал! Хочется отблагодарить вас денежкой. Как это можно организовать?

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b