Про визнання дій та визнання висновків такими - Київський апеляційний адміністративний суд - Кузьменко В. В.

  1. КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД
  2. УХВАЛА

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 826/13155/14

УХВАЛА

          "30" грудня 2014 р. м. Київ

Суддя Київського апеляційного адміністративного суду Кузьменко В. В. перевіривши матеріали апеляційної скарги Товариства з обмеженою відповідальністю «АРІЛЕНД» на постанову Окружного адміністративного суду м. Києва від 08.10.2014 року по справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «АРІЛЕНД» до Державної податкової інспекції у Шевченківському районі Головного управління Міндоходів у м. Києві про визнання дій та визнання висновків такими, що не відповідають дійсності , -

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до суду з позовом про визнання дій та визнання висновків такими, що не відповідають дійсності.

Постановою Окружного адміністративного суду м. Києва від 08.10.2014 року у задоволенні позову відмовлено в повному обсязі.

Позивач звернувся з апеляційною скаргою на вказану постанову, не погоджуючись з судовим рішенням у справі.

Ухвалою суду від 12.12.2014 року апеляційна скарга залишена без руху, так як апелянтом не надано доказів сплати судового збору та надано строк для усунення вказаних недоліків.

29.12.2014 року апелянтом подано заяву про приєднання до матеріалів справи оригіналу квитанції про сплату судового збору.

Тобто, апелянтом сплачено судовий збір, обставини що перешкоджають прийняттю апеляційної скарги до провадження відсутні.

Оскільки апеляційна скарга відповідає вимогам ст. 187 КАС України, вона підлягає прийняттю до розгляду судом апеляційної інстанції.

З метою забезпечення апеляційного розгляду справи необхідно провести підготовчі дії.

Керуючись ст.ст. 187, 189, 190 КАС України,

У Х В А Л И В :

Відкрити апеляційне провадження по апеляційній скарзі Товариства з обмеженою відповідальністю «АРІЛЕНД» на постанову Окружного адміністративного суду м. Києва від 08.10.2014 року по справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «АРІЛЕНД» до Державної податкової інспекції у Шевченківському районі Головного управління Міндоходів у м. Києві про визнання дій та визнання висновків такими, що не відповідають дійсності.

В порядку підготовки справи до апеляційного розгляду:

- надіслати особам, які беруть участь у справі, копії ухвали про відкриття апеляційного провадження разом з копіями апеляційної скарги та інформацією про права та обов’язки сторін, передбачені ст.ст. 49, 51 КАС України;

- запропонувати учасникам процесу подати заперечення та пояснення на апеляційну скаргу в строк до 16.02.2015 року.

- зобов’язати учасників процесу повідомити суд про бажання взяти участь у судовому засіданні суду апеляційної інстанції, чи можливість розгляду справи за їх відсутності в порядку письмового провадження відповідно до ст.197 КАС України.

          Ухвала оскарженню не підлягає.

          Суддя                                                                                  Кузьменко В. В.

Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Это будет Вам интересно

Украина и Корея намерены ввести упрощенный визовый режим для чиновников

Украина и Корея в октябре этого года планируют подписать соглашение о введении упрощенного визового режима для владельцев служебных паспортов. Об этом говорилось во время встречи премьер-министра ...

Мининфраструктуры предлагает повысить акцизный сбор на бензин: цены могут вырасти на 6-7 грн

Мининфраструктуры лоббирует повышение акцизов на бензин и дизтопливо - предложение о поэтапном росте ставок уже подано в Кабинет Министров Украины, пишет «Коммерсант-Украина».

І оцет буває «синтетичний»

Осінь пора заготівель. Це час, коли більшість господинь перетворюються на мурах, які роблять запаси на зиму для своєї родини. Приміром, моя тітка завжди забиває погріб під завязку. І без 200 ...

Гарно зеленіє, та чи все доспіє?

На Чернігівщині місцеві фахівці з центру наукового забезпечення агропромислового виробництва регіону НААН України закінчили перевіряти стан посівів озимини. Про їхні висновки УК розповіла начальник ...

Об адвокате - устами Клиентов

Огромнейшее спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - молодцы.

Рекомендовано Адвокатом
Телефон семейных адвокатов
Статьи о семейном праве
Стягнення заборгованості через суд

Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

Консультации Адвоката
Новости Семейного права
Утверждена программа празднования Нового года ...

Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b