Про відкриття провадження в адміністративній справі 31 липня 2014 року м - Ізюмський міськрайонний суд Харківської області - Вергун І. В.

  1. УХВАЛА

Номер справи 623/2258/14-а

Номер провадження 2-а/623/144/2014

УХВАЛА

іменем України

про відкриття провадження в адміністративній справі

31 липня 2014 року м. Ізюм

Суддя Ізюмського міськрайонного суду Харківської області Вергун І.В., розглянувши адміністративний позов Управління соціального захисту населення Ізюмської районної державної адміністрації Харківської області до ОСОБА_1 про стягнення суми коштів тимчасової державної допомоги

, -в с т а н о в и в:

22 липня 2014 року Управління соціального захисту населення Ізюмської районної державної адміністрації Харківської області звернувся до суду з зазначеним позовом до відповідача про стягнення суми коштів тимчасової державної допомоги

Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 18, 105-106 КАС України.

Проведення попереднього судового засідання не є обов'язковим.

Керуючись статтями 11, 107 КАС України

у х в а л и в:

Відкрити провадження в адміністративній справі №623/2258/14-а за адміністративним позовом Управління соціального захисту населення Ізюмської районної державної адміністрації Харківської області до ОСОБА_1 про стягнення суми коштів тимчасової державної допомоги

Призначити судове засідання на 15 серпня 2014 року о 09 годин 00 хвилин в Ізюмському міськрайонному суду Харківської області.

Направити відповідачу копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та зобов'язати надати у строк до 12 серпня 2014 року письмові заперечення проти позову та докази, які у нього є (довідки про проведені виплати).

Справа розглядатиметься складом суду -головуючий суддя Вергун І. В.

Копію ухвали разом з інформацією про їхні права та обов'язки направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо дотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: І. В. Вергун

Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Это будет Вам интересно

Про втрату чинності наказу Міністерства освіти і науки України від 11 березня 2010 року № 202, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Про втрату чинності наказу Міністерства освіти і науки України від 11 березня 2010 року № 202 У зв'язку з тим, що наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 31 жовтня 2012 року( z1935-12 ) "Про затвердження Типових штатних нормативів позашкільних навчальних закладів", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 19 листопада 2012 року за № 1935/22247, набирає чинності з 01 січня 2013 року НАКАЗУЮ:

Развод, раздел имущества

Развод и раздел имущества в Украине, как написать исковое заявление в суд на раздел имущества, помощь семейного юриста

В Совете Европы призвали Украину немедленно восстановить А.Волкова на должности судьи Верховного суда

Комитет министров Совета Европы рассмотрел исполнение решений Европейского суда по правам человека, в том числе решения по делу 'Волков против Украины'. Данное решение обнародовано на сайте Комитета.

2 апреля центр Киева будет парализован

Как сообщили СУДЕБНО-ЮРИДИЧЕСКОЙ ГАЗЕТЕ в пресс-службе КГГА, 2 апреля из-за запланированных политическими партиями акций, возможно затруднение движения транспорта.

Об адвокате - устами Клиентов

С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Ваш интернет проект,без всякого сомнения, на сегодняшний день - уникальный в своем роде. Хорошо, что есть такие нужные сайты. Этот интернет сайт достаточно прост в использовании. На нем полезно работать - просто и быстро.

Рекомендовано Адвокатом
Телефон семейных адвокатов
Статьи о семейном праве
Стягнення заборгованості через суд

Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

Консультации Адвоката
Новости Семейного права
Утверждена программа празднования Нового года ...

Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b