Про повернення позовної заяви                                                                                  "16" грудня 2014 р - Господарський суд Черкаської області - Спаських Н.М.

  1. ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

18005, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 307, тел. канцелярії (0472) 45-24-38, inbox@ck.arbitr.gov.ua УХВАЛА

про повернення позовної заяви

                                                                      

          "16" грудня 2014 р.                                                  № 925/2300/14

                                                                                м. Черкаси

          Суддя господарського суду Черкаської області Спаських Н.М.,

розглянувши матеріали за позовом Черкаської міської ради до приватного підприємства "Інтерресурс" про внесення змін до договору

ВСТАНОВИВ:          

          Заявлено позов про внесення змін до договору оренди землі від 25 березня 2005 року укладеного між Черкаською міською радою та приватним підприємством "Інтерресурс" , який зареєстрований у Черкаській регіональній філії ДП "Центр ДЗК при Держкомземі України" 26 квітня 2005 року за № 040577500046 на умовах Черкаської міської ради.

          За правилами ГПК України, суддя повертає позовну заяву і додані до неї документи без розгляду, якщо не подано доказів надсилання відповідачеві копії позовної заяви і доданих до неї документів (п. 6 ч. 1 ст. 63 ГПК ).

До позовних матеріалів позивачем прикладено копію квитанції про відправку листа рекомендованого 10.07.2014 року, а позовна заява датована 09.09.2014 року. Дані обставини свідчать про те, що відповідачу не була надіслана позовна заява від 09.09.2014 року, або надсилалася інша кореспонденція, ніж позовна заява, що подана до суду.

          

          Відповідно до ст.7 Закону України "Про судовий збір" позивачу підлягає поверненню сплачений ним при поданні позову судовий збір в сумі 1 218,00 грн.

          Повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню з нею до господарського суду в загальному порядку після усунення допущеного порушення.          

          У разі повторного подання позовної заяви до неї необхідно додати оригінал даної ухвали.

          Керуючись п. 6 ст. 63, ст. 86 ГПК України,

          УХВАЛИВ:

          Позовну заяву з доданими до неї документами повернути позивачу без розгляду.

          Повернути Департаменту архітектури , містобудування та інспектування Черкаської міської ради із Державного бюджету України судовий збір в сумі 1 218,00 грн. , сплачений по платіжному дорученню № 648 від 25 вересня 2014 року.

          Ухвала набирає чинності з моменту проголошення.

          Ухвалу може бути оскаржено до Київського апеляційного господарського суду через господарський суд Черкаської області.

                                        

          Суддя                                                                                Спаських Н.М.

Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Это будет Вам интересно

Бар’єри вітчизняного літакобудування

Ще два роки тому проект такої програми був розроблений фахівцями Мінпромполітики та учасниками ринку, розповів радник голови Державного агентства з управління державними корпоративними правами ...

Про призначення А. Крисенка головою Гайворонської районної державної адміністрації Кіровоградської області, Президент України

Розпорядження  Президента України Призначити КРИСЕНКА Анатолія Федоровича головою Гайворонської районної державної адміністрації Кіровоградської області.

Рух за правилами: у Львові журналісти та правоохоронці спілкувалися з пішоходами

На Львівщині тривають профілактичні заходи щодо виявлення та припинення порушень Правил дорожнього руху пішоходами. Адже лише у січні цього року в обласному центрі сталося 25 дорожньо-транспортних ...

Столичные ГАИ-шники составили 18 протоколов на чиновников "Киевтранспарксервис"

В настоящее время в Киеве существует насущная необходимость решить вопрос с нарушением правил парковки транспортных средств, особенно в центральной части города.

Об адвокате - устами Клиентов

С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Этот сайт - на данный момент - уникальный в своем роде. Хорошо, что есть такие полезные порталы. Портал многофункционален в пользовании. На нем здорово проводить свободное время - просто, удобно,быстро.

Рекомендовано Адвокатом
Телефон семейных адвокатов
Статьи о семейном праве
Стягнення заборгованості через суд

Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

Консультации Адвоката
Новости Семейного права
Утверждена программа празднования Нового года ...

Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b