Про порушення справи про банкрутство Суддя С - Господарський суд Чернігівської області - Белов С.В.

  1. УХВАЛА

Господарський суд Чернігівської області

Пр-т. Миру, 20, м. Чернігів, 14000 , тел. 676-311, факс 77-44-62, e-mail: inbox@cn.arbitr.gov.ua

========================================================================================================================================================================

УХВАЛА

"11" грудня 2014 р. Справа № 5028/21/32б/2012

Кредитор: Управління Пенсійного фонду України в м. Прилуках та Прилуцькому районі Чернігівської області,

вул. 1 Травня, 48-а, м. Прилуки, Чернігівська область, 17500

Боржник: "Прилуцький маслоробний комбінат", код ЄДРПОУ 00447994,

вул. Дружби Народів, 36, м. Прилуки, Чернігівська область, 17500

Предмет спору: про порушення справи про банкрутство

Суддя С.В. Белов

Представники сторін:

Кредитор:не з'явився.

Ліквідатор: не з'явився.

Боржник: не з'явився.

Обставини справи:

Провадження у даній справі порушено ухвалою господарського суду Чернігівської області від 13 грудня 2012 року на підставі статті 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Постановою господарського суду Чернігівської області від 20 грудня 2012 року визнано банкрутом "Прилуцький маслоробний комбінат", відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором призначено арбітражного керуючого Цівину Олександра Олександровича (17500, Чернігівська область, м. Прилуки, вул. Ярмаркова, 70/12).

12 грудня 2013 року ухвалою господарського суду Чернігівської області припинено повноваження ліквідатора - Цівини Олександра Олександровича, ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого Ушача Юрія Володимировича (м. Чернігів, проспект Перемоги, 189, кв. 93, 14027).

Ухвалою господарського суду Чернігівської області від 19 грудня 2013 року продовжено строк ліквідаційної процедури на шість місяців до 20.06.2014 року.

Враховуючи закінчення строку ліквідаційної процедури, ухвалою господарського суду було призначено судове засідання та витребуваний від ліквідатора звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс та інші документи, які підтверджують виконані в ході ліквідаційної процедури дії.

Ухвалою господарського суду Чернігівської області від 23 червня 2014 року продовжено строк ліквідаційної процедури на шість місяців до 20.12.2014 року.

Враховуючи закінчення строку ліквідаційної процедури, ухвалою господарського суду було призначено судове засідання та витребуваний від ліквідатора звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс та інші документи, які підтверджують виконані в ході ліквідаційної процедури дії.

11 грудня 2014 року до початку судового засідання від ліквідатора надійшло клопотання, в якому ліквідатор просив суд розглянути справу без його участі. Також ліквідатором до початку судового засідання подав клопотання про продовження строку ліквідаційної процедури у даній справі на шість місяців.

Відповідно до ст. 22 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" строк ліквідаційної процедури не може перевищувати дванадцять місяців, але може бути продовжений господарським судом на шість місяців.

Розглянувши клопотання про продовження строку ліквідаційної процедури, господарський суд вважає за можливе його задовольнити та продовжити строк ліквідаційної процедури на шість місяців до 20.06.2015 року.

Керуючись п. 2 ст. 22, ст. 24, ст. 32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Продовжити строк ліквідаційної процедури на шість місяців до 20.06.2015 року.

2. Зобов'язати ліквідатора - арбітражного керуючого Ушача Юрія Володимировича у встановлений строк надати суду звіт, ліквідаційний баланс та документи, що підтверджують виконані в ліквідаційній процедурі дії.

Суддя Белов С.В.

Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Это будет Вам интересно

Участники налогового форума обсудили международное налоговое планирование

Международный налоговый форум продолжает свою работу. Участники обсудили актуальные вопросы международного налогового планирования сквозь призму новых механизмов борьбы с офшорами.

Про скасування розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2010 р. № 2361, Кабінет Міністрів України

Про скасування розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2010 р. № 2361 Скасувати як таке, що не реалізоване, розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2010 р. № 2361( 2361-2010-р ) "Про погодження укладення договору про спільну діяльність".

Місія доброти на Дніпропетровщині: правоохоронці потурбувалися щоб дозвілля дітей було змістовним

Учора, співробітники обласної ДАІ на чолі з керівником та начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей ГУМВС України в Дніпропетровській області вирушили до дитячого оздоровчого таборуДзержинець, ...

Лідера «Братів-мусульман» заарештували у Каїрі

У столиці Єгипту Каїрі заарештували духовного лідера рухуБрати-мусульманиМохаммеда Баді. Про це повідомила влада країни.

Об адвокате - устами Клиентов

Да, тут много нужной информации.

Рекомендовано Адвокатом
Телефон семейных адвокатов
Статьи о семейном праве
Стягнення заборгованості через суд

Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

Консультации Адвоката
Новости Семейного права
Утверждена программа празднования Нового года ...

Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b