Про необхідність призначення судового розгляду на підставі даного обвинувального акту - Печерський районний суд міста Києва - Царевич О. І.

  1. УХВАЛА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/21054/14-к

УХВАЛА

28 серпня 2014 року Печерський районний суд м. Києва

в складі: головуючої судді Царевич О.І.

при секретарі Гуцинюку Я.І.,

з участю прокурора Подоби А.В.

представника потерпілого ОСОБА_1,

обвинуваченої ОСОБА_2,

провівши підготовче судове засідання на підставі обвинувального акту у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12014100060003619 від 06.07.2014 за обвинуваченням ОСОБА_2, у вчиненні злочину, передбаченого ч .1 ст. 185 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

На адресу Печерського районного суду м. Києва надійшов обвинувальний акт у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12014100060003619 від 06.07.2014 за обвинуваченням ОСОБА_2, у вчиненні злочину, передбаченого ч .1 ст. 185 КК України.

Прокурор в судовому засіданні просив призначити судовий розгляд на підставі вказаного обвинувального акту, вважаючи наявними для цього всі підстави, відповідно до КПК України.

Представник потерпілого та обвинувачена не заперечували проти призначення судового розгляду на підставі обвинувального акту.

Суд, вислухавши думку сторін кримінального провадження, додатково вивчивши в нарадчій кімнаті обвинувальний акт та реєстр матеріалів досудового розслідування, приходить до наступного висновку.

Дане кримінальне провадження підсудне Печерському районному суду м. Києва відповідно до ст. ст. 32 , 33 КПК України.

Підстав для закриття кримінального провадження , передбачених п.п. 4-8 ч.1 або ч.2 ст. 284 КПК України або зупинення провадження, немає.

Обвинувальний акт, затверджений прокурором, вручений стороні захисту, складено у відповідності до вимог ст. 291 КПК України, при його затвердженні прокурором дотримано вимоги процесуального закону, відтак підстав для його повернення прокурору немає.

Угода в даному кримінальному провадженні станом на день проведення підготовчого судового засідання, не укладалась.

Таким чином, суд приходить до висновку про необхідність призначення судового розгляду на підставі даного обвинувального акту.

Також враховуючи, що відносно застосованого до обвинуваченого запобіжного заходу у виді домашнього арешту, будь яких клопотань учасників судового провадження не заявлялося, виходячи з положень ст. 315 КПК України, суд вважає продовженим раніше обраний запобіжний захід відносно ОСОБА_2 - особисте зобов'язання .

Враховуючи викладене, на підставі ст. ст. 314, 315, 316, КПК України, -

У Х В А Л И В :

Призначити судовий розгляд на підставі обвинувального акту у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12014100060003619 від 06.07.2014 за обвинуваченням ОСОБА_2, у вчиненні злочину, передбаченого ч .1 ст. 185 КК України, у відкритому судовому засіданні в приміщенні Печерського районного суду м. Києва з обов'язковою участю прокурора, обвинуваченої та представника потерпілого на 28 липня 2014 року о 11 год.25 хв.

Запобіжний захід застосований відносно ОСОБА_2 у вигляді особистого зобов'язання - вважати продовженим.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Это будет Вам интересно

Пірати-ласунчики

Це багаторічна традиція нашого вишу: щороку надаємо студентам можливість не просто позмагатися й отримати призи, а й виявити свою творчість, розкрити таланти, каже заступник директора із соціально-гуманітарної ...

Про встановлення граничного обсягу видачі фінансових казначейських векселів для погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, Кабінет Міністрів України

Про встановлення граничного обсягу видачі фінансових казначейських векселів для погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію Відповідно до статті 22 Закону України( 5515-17 ) "Про Державний бюджет України на 2013 рік" та з метою забезпечення підготовки до опалювального сезону 2013/14 року Кабінет Міністрів України постановляє:

КМУ разрешили реструктурировать задолженность за водоснабжение населения векселями

Народные депутаты приняли в целом законопроект, который предоставляет правительству право реструктурировать бюджетную задолженность за услуги по централизованному водоснабжению и водоотводу населению ...

Майже 50 випадків перевезення пасажирів, водіями, які не мали для цього відповідних документів, зафіксовано в Києві

В столиці тривають профілактичні заходи, покликані підвищити безпеку пасажирських перевезень. Аби зменшити аварійність за участю пасажирського транспорту та зміцнити транспортну дисципліну водіїв, ...

Об адвокате - устами Клиентов

Этот портал не друг - этот интернет сайт, практически, - родственник для всех, кто сегодня живёт интересными идеями!

Рекомендовано Адвокатом
Телефон семейных адвокатов
Статьи о семейном праве
Стягнення заборгованості через суд

Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

Консультации Адвоката
Новости Семейного права
Утверждена программа празднования Нового года ...

Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b