Про затвердження Порядку особистого прийому громадян керівництвом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Фонд гарантування вкладів фізичних осібВИКОНАВЧА ДИРЕКЦІЯ ФОНДУ ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ

РІШЕННЯ

  1. 25.07.2013  № 25
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14 серпня 2013 р. за № 1394/23926

    Про затвердження Порядку особистого прийому громадян керівництвом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб

    Відповідно до частини шостої статті 12 ( 4452-17 )Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб»( 4452-17 ), з метою реалізації статті 22 Закону України «Про звернення громадян» ( 393/96-ВР ) і визначення порядку проведення особистого прийому громадян директором-розпорядником та заступниками директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб ВИРІШИЛА:

    1. Затвердити Порядок особистого прийому громадян керівництвом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (додається).

    2. Відділу стратегії та нормативно-методологічного забезпечення разом з юридичним відділом забезпечити подання цього рішення до Міністерства юстиції України для державної реєстрації.

    3. Це рішення набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    4. Відділу зв'язків з громадськістю та міжнародними організаціями забезпечити розміщення цього рішення на офіційній сторінці Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в мережі Інтернет після його державної реєстрації.

    Директор-розпорядник

    О.І. Шарова

    ЗАТВЕРДЖЕНО Рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб 25.07.2013  № 25

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14 серпня 2013 р. за № 1394/23926

    ПОРЯДОК особистого прийому громадян керівництвом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб

    І. Загальні положення

    1. Цей Порядок, розроблений відповідно до частини шостої статті 12 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» ( 4452-17 ) з метою реалізації статті 22 Закону України «Про звернення громадян»( 393/96-ВР ), визначає порядок проведення особистого прийому громадян директором-розпорядником та заступниками директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі — Фонд).

    2. Особистий прийом громадян проводить керівництво Фонду: директор-розпорядник, заступники директора-розпорядника в дні тижня і години, визначені наказом Фонду.

    3. Інформація про порядок і графік особистого прийому громадян керівництвом Фонду розміщується на Інтернет-сторінці Фонду, а також в приміщені Фонду в доступному для вільного огляду громадянами місці.

    ІІ. Порядок запису громадян на прийом

    1. Попередній запис громадян на особистий прийом до керівництва Фонду здійснює сектор забезпечення роботи керівника по телефону.

    2. Сектор забезпечення роботи керівника веде журнал попереднього запису громадян на прийом до керівництва Фонду в електронному вигляді, в якому зазначаються:

  3. прізвище, ім’я, по батькові громадянина;
  4. місце проживання громадянина;
  5. до якої посадової особи Фонду громадянин записується на прийом;
  6. час прийому;
  7. порушене питання;
  8. працівник, відповідальний за підготовку письмового звернення, якому особа, що проводила прийом, надала вказівку підготувати відповідь;

  9. надана відповідь.
  10. 3. На кожного громадянина встановлюється орієнтовний ліміт часу прийому тривалістю 15 хвилин.

    4. Останнім днем запису є 13.00 год. останнього робочого дня тижня, що передує тижню, на день якого здійснюється запис.

    5. Сектор забезпечення роботи керівника аналізує інформацію про запис громадян на особистий прийом на наступний тиждень і у вигляді доповідної записки надає кожному з керівників Фонду, що проводить прийом, необхідну інформацію не пізніше ніж за день до дня прийому.

    ІІІ. Проведення прийому

    1. Під час проведення особистого прийому громадян можуть бути присутні їх представники, повноваження яких оформлені в установленому законодавством порядку, та особи, які перебувають у родинних відносинах з цим громадянином. Присутність сторонніх осіб під час проведення особистого прийому не допускається.

    2. Прийом громадян посадовими особами Фонду здійснюється в кімнаті для прийому громадян на мінус першому поверсі орендованого приміщення Фонду за адресою м. Київ, бул. Т. Шевченка, 33-б.

    3. Супроводження громадянина до кімнати, в якій проводиться особистий прийом, а також супроводження до виходу здійснює працівник сектору забезпечення роботи керівника. Працівник сектору забезпечення роботи керівника повинен попередити громадян про заборону здійснювати у приміщеннях Фонду фото- та аудіозапис без дозволу керівництва Фонду.

    4. Сектор забезпечення роботи керівника зобов’язаний здійснювати облік особистого прийому громадян відповідно до Інструкції з діловодства за зверненнями громадян в органах державної влади і місцевого самоврядування, об’єднаннях громадян, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності, в засобах масової інформації( 348-97-п ), затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 1997 року № 348.

    5. При проведенні особистого прийому громадян керівництво Фонду має право залучати до розгляду звернення громадянина на особистому прийомі будь-якого працівника Фонду. Працівник сектору забезпечення роботи керівника повинен здійснювати необхідне оформлення прийому.

    6. Про результати розгляду звернення громадянину повідомляється письмово або за його бажанням усно. Письмова відповідь надсилається громадянину. Відповідальним за підготовку письмової відповіді є працівник, якому особа, що проводила прийом, надала вказівку підготувати відповідь.

    7. Якщо вирішити порушені в усному зверненні питання безпосередньо на особистому прийомі неможливо, воно розглядається у тому самому порядку, що й письмове звернення.

    Тимчасово виконуючий обов’язки начальника юридичного відділу

    Д. В. Ткаченко

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про офіційні курси гривні до іноземної валюти, Національний банк України

    Національний банк України 16.07.2013 встановлює такі офіційні курси гривні до іноземної валюти* Код цифровий Код літерний Кількість одиниць Назва валюти Офіційний курс

    Майже 50 випадків перевезення пасажирів, водіями, які не мали для цього відповідних документів, зафіксовано в Києві

    В столиці тривають профілактичні заходи, покликані підвищити безпеку пасажирських перевезень. Аби зменшити аварійність за участю пасажирського транспорту та зміцнити транспортну дисципліну водіїв, ...

    Про анулювання спеціального дозволу, Державне агентство України з управління зоною відчуження

    Про анулювання спеціального дозволу У зв'язку із зміною найменування Державного підприємства "Агентство інформації, міжнародного співробітництва та розвитку "Агентство Чорнобильінтерінформ" (далі — Агентство Чорнобильінтерінформ) на Державне підприємство "Інформаційно-аналітичний центр "Рятівник-Інформ", з урахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 20.12.2000 № 1869( 1869-2000-п ) "Про затвердження Порядку видачі спеціальних дозволів на провадження окремих видів діяльності на території зони відчуження і зони безумовного (обов'язкового) відселення" та з метою забезпечення режиму радіаційної безпеки відповідно до ст. 12 Закону України "Про правовий режим території, що зазнала радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи" ( 791а-12 ) НАКАЗУЮ:

    висунутих Політичною партією "Вітчизна", в одномандатних виборчих округах, Центральна виборча комісія

    Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, висунутих Політичною партією "Вітчизна", в одномандатних виборчих округах До Центральної виборчої комісії надійшли заяви Політичної партії "Вітчизна" та інші документи щодо реєстрації кандидатів у народні депутати України, висунутих 30 липня 2012 року на 7 з’їзді цієї партії, в одномандатних виборчих округах.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Привет!. Совершенно случайно набрел на этот интернет портал, чему очень рад! С большим удовольствием размещу ссылку на своей страничке в интернете!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b