У щорічному волейбольному турнірі імені Сергія Берчука – переможцями стали спортсмени УДАІ Вінниччини

    У щорічному волейбольному турнірі імені Сергія Берчука – переможцями стали спортсмени УДАІ ВінниччиниДнями на Вінниччині відбувся турнір з волейболу, присвячений пам’яті колишнього заступника начальника обласної ДАІ підполковника міліції Сергія Берчука. Щорічно, у переддень його народження, представники волейбольних команд райвідділів міліції Вінниччини та Управління ДАІ збираються на батьківщині Сергія Анатолійовича, щоб зіграти в улюблену гру свого товариша, який трагічно загинув при виконанні службових обов’язків.

    Тоді, 11 липня 1998 року, автомобіль, на якому їхав Сергій Берчук, збила вантажівка. В тій страшній дорожній аварії загинули четверо працівників міліції, серед них і підполковник Берчук.

    Сергій Анатолійович був закоханим у волейбол. Грав сам і привчав до неї своїх колег. Тривалий час очолював найкращу волейбольну команду серед підрозділів міліції Вінниччини, здобуваючи перемоги у змаганнях.

    Після трагічної загибелі Сергія Анатолійовича, його колеги вирішили започаткувати в пам'ять про нього волейбольний турнір, який проходить щорічно у переддень його народження.

    Цього року за звання кращої волейбольної команди змагалися шість команд 6 команд. Це з райвідділів міліції: Томашполя, Могилів — Подільського, Тиврова, управління внутрішніх справ Вінниччини, обласної ДАІ та Жахнівської сільської ради, на кладовищі якої поховано Сергія Беручка.

    У чесній та запеклій боротьбі перше місце завоювала волейбольна команда управління ДАІ, у якої до наступного року залишиться перехідний кубок. Друге — правоохоронці Могилева — Подільського, Третє місце посіла команда УМВС.

    У присутності родини загиблого міліціонера керівники управління ДАІ вручили переможцям цінний подарунок, телевізор, який співробітники ДАІ, традиційно, передали родині загиблого товариша.

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Аграрний фонд триматиме ціни

    Міністерство аграрної політики та продовольства прогнозує цьогорічний валовий збір зернових на рівні 4646,5 млн тонн. Про це повідомив керівник відомства Микола Присяжнюк. За його словами, ...

    Про обрання суддів, Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Відповідно до пункту 27 частини першої статті 85( 254к/96-ВР ), частини першої статті 128 Конституції України( 254к/96-ВР ) Верховна Рада України постановляє:

    Про реєстрацію колективного трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками публічного акціонерного товариства "Автобусний парк" 13527 м. Кіровограда та публічним акціонерним товариством "Автобусний парк" 13527 м. Кіровограда, Національна служба посередництва і примирення

    Про реєстрацію колективного трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками публічного акціонерного товариства "Автобусний парк" 13527 м. Кіровограда та публічним акціонерним товариством "Автобусний парк" 13527 м. Кіровограда

    Працівникам нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України

    Шановні друзі!Від імені Уряду прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України!

    Об адвокате - устами Клиентов

    Огромное спасибо всем, кто работал над созданием сайта. Ваш интернет портал - без всякого сомнения сейчас - единственный в своем роде. Здорово, что есть такие нужные интернет сайты. Этот сайт очень прост в использовании. На нем полезно работать - просто и быстро.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b