У центрі столиці, під час проведення «Київського міжнародного марафону -2013», буде тимчасово перекрито рух

    У центрі столиці, під час проведення «Київського міжнародного марафону -2013», буде тимчасово перекрито рухУ неділю, 28 квітня, в столиці відбудеться міжнародний спортивний захід «Київський міжнародний марафон-2013». У масовому вуличному пробігу візьме участь понад двох тисяч атлетів із 40 країн світу. Траса марафону буде пролягати центральними вулицями столиці, старт і фініш — на Михайлівській площі.

    Крім класичного марафону (забіг на 42 км), в рамках заходу відбудуться марафон — естафета: вуличний забіг на 10 кілометрів та сімейний забіг на 5 км. Також у забігах приймуть участь і діти. Дистанція для них складатиме 500 метрів та 1 кілометр. Зважаючи на проведення цього заходу планується перекриття руху транспорту.

    Зміни в організації дорожнього руху будуть діяти 28 квітня з 8-00 до 16 години під час проведення заходу. Забіг буде проходити наступним маршрутом: Михайлівська площа (старт о 9 годині ранку) — проїзд Володимирський — Софійська площа — вул. Володимирська — бульвар Шевченка — площа Перемоги — проспект Перемоги — станція метро «Берестейська» (на розвороті) — проспект Перемоги (до універмагу «Україна») — вул. Саксаганського (забігають на стадіон «Олімпійський», роблять коло) — вул. Саксаганського — вул. Велика Васильківська — площа Льва Толстого — Бессарабська площа — вул. Хрещатик — Майдан Незалежності (розворот) — вул. Хрещатик — Бессарабська площа — площа Льва Толстого — вул. Велика Васильківська — вул. Саксаганського — проспект Перемоги —станція метро «Берестейська» — (розворот) проспект Перемоги ( до універмагу «Україна» — вул. Саксаганського (забігають на Олімпійський стадіон через ворота, роблять коло) — вул. Саксаганського — вул. Велика Васильківська — площа Льва Толстого — Бессарабська площа — вул. Хрещатик — Майдан Незалежності (розворот) — вул. Хрещатик — Бессарабська площа — площа Льва Толстого — вулиця Льва Толстого — вул. Володимирська — Софіївська площа — проїзд Володимирський — Михайлівська площа (фініш). Учасників заходу за вказаним маршрутом будуть супроводжувати співробітники Державтоінспекції на мотоциклах.

    Державтоінспекція міста Києва звертається до автомобілістів з проханням із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотримуватись Правил дорожнього руху.

    ДАІ м. Києва)

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Тетяна РЕЗУТІНА: «Нам важливо відчувати піклування держави»

    У Полтаві після капітальної реконструкції урочисто відкрили міський Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Заклад засновано у жовтні 2007-го, а функціонує з 2008 року. Тут дітям з інвалідністю ...

    Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих заявником до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з торгівлі цінними паперами, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затвердженого рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 № 345, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 за № 890/12764 (із змінами), та на виконання рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 18.12.2012 № 1821, НАКАЗУЮ:

    Российские приставы начали публиковать в СМИ фамилии должников с указанием суммы долга

    Магаданские приставы стали публиковать в СМИ фамилии граждан, имеющих задолженности за коммунальные услуги. Как сообщает пресс-служба Управления ФССП России по Магаданской области со ссылкой ...

    Про офіційні курси гривні до іноземної валюти, Національний банк України

    Національний банк України 06.12.2013 встановлює такі офіційні курси гривні до іноземної валюти* Код цифровий Код літерний Кількість одиниць Назва валюти Офіційний курс

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот сайт суперовый! работал на нем очень часто. Этот интернет портал ожидает хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б встречаться с Вашими трудами чаще!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b