Кримський «Вертеп»

    Кримський «Вертеп» Щороку прихильників різдвяної ходи стає дедалі більше, адже саме тут люди відчувають особливість цього дня. У ході центральними вулицями міста взяло участь близько 500 учасників.

    Та родзинкою цього святкового дня стало не збільшення кількості прихильників, а театралізоване дійство — «Вертеп. Різдвяна феєрія», яке організували активісти громадської організації «Кримський центр ділового та культурного співробітництва «Український Дім». «Живий» Вертеп жителі півострова побачили вперше, тоді як ляльковий варіант був продемонстрований кримчанам ще років п’ять тому.

    Актори співали колядок, жартували та веселилися разом з глядачами, які активно долучилися до святкування та підкинули колядникам грошенят.

    Театралізоване дійство зібрало на різдвяну ходу сотні кримчан. Фото автора

    Як розповіли організатори заходу, сценарій вистави вони писали самі, і всі костюми теж зроблені власноруч. Тому ця подія стала дуже важливою і для кожного з учасників. «Я вперше у своєму житті святкую Різдво, та ще й з таким розмахом і в ролі одного з головних героїв Вертепу — царя Ірода. Я пройнявся культурою та звичаями українського народу. Для мене це відкриття», — висловив свої почуття Сергій Симиненко. Поділилась своїми враженнями і студентка Кримського коледжу інформаційно-поліграфічних технологій Української академії друкарства Настя Первомайська, яка доклала чимало зусиль, створюючи костюми. «Сказати, що два тижні підготовки були важкими, нервовими та психологічно напруженими, — це нічого не сказати. Але один цей день вартий всіх зусиль. Я вдячна долі, що опинилася серед таких цікавих та різних людей, бо всі ми тут зірки, які зібралися в дуже гарне та яскраве сузір’я», — раділа вона.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Процедура посвідчення батьківства за допомогою суду. Досвід судової практики

    Зазвичай, встановлення батьківства відбувається завдяки подачі нової позовної заяви до судового органу, якщо дитина народжена був поза шлюбом, батьки офіційно не були розписані.

    Щасливе закінчення розлучення

    Починати розповідь з військових дій, постійної наявності чужої підлості в моєму житті, смертельних розчарувань?

    Органы внутренних дел Запорожской области работают с системными нарушениями, – Омбудсмен

    В течение нескольких дней работники Секретариата Омбудсмена проводили мониторинг соблюдения прав человека в деятельности Хортицкого районного отдела Запорожского городского управления ГУМВД Украины, ...

    Про офіційні курси гривні до іноземної валюти, Національний банк України

    Національний банк України 23.12.2013 встановлює такі офіційні курси гривні до іноземної валюти* Код цифровий Код літерний Кількість одиниць Назва валюти Офіційний курс

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот интернет сайт здоровский! работал на нем довольно часто. Думаю, что этот портал ожидает светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б встречаться с Вашими работами почаще!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b