Про притягнення до адміністративної відповідальності ОСОБА_1 - Голосіївський районний суд міста Києва - Білик О. В.

    Справа № 752/11968/14-п Провадження № 3/752/4144/14

    ПОСТАНОВА Іменем України

    31.07.2014 року суддя Голосіївського районного суду м. Києва Білик О.В., розглянувши матеріали, які надійшли від ВДАІ Голосіївського РУ ГУ МВС України в м. Києві про притягнення до адміністративної відповідальності

    ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця м. Києва, працюючого програмістом - системником ТОВ «ЮВІГ», проживаючого за адресою: АДРЕСА_1, ідентифікаційний код НОМЕР_1,

    за адміністративне правопорушення передбаченого ч.1 ст. 130, ст. 122-2 КУпАП, -

    в с т а н о в и в:

    18.07.2014 року приблизно о 04 год. 10 хв. в м. Києві на Кільцевій дорозі - вул.. Зодчих 34, водій ОСОБА_1, керував автомобілем марки «Шкода» державний номерний знак НОМЕР_2 з явними ознаками алкогольного сп'яніння (різкий запах алкоголю з порожнини рота, нечітка хода), від проходження медичного огляду, на стан сп'яніння відмовився в присутності двох свідків. При цьому, водій ОСОБА_1 не виконав вимогу працівників ДАЇ про зупинку транспортного засобу подану за допомогою світящого жезла та свистка, був зупинений шляхом переслідування по бульвару Кольцова 12 в м. Києві на службовому автомобілі марки «Тайота».

    В діях водія ОСОБА_1 вбачається порушення п.п. 2.5, 2.4 Правил дорожнього руху України.

    В судовому засіданні ОСОБА_1 вину в порушенні правил дорожнього руху визнав повністю, крім цього як вбачається з адміністративного протоколу складеного на водія ОСОБА_1 вину у вчиненні правопорушення, не заперечує. Крім того, його вина повністю підтверджується матеріалами справи.

    Дослідивши матеріали адміністративної справи, суд приходить до висновку про наявність вини ОСОБА_1 у вчиненні правопорушень, передбачених ч.1 ст. 130 та ст. 122-2 КУпАП.

    Враховуючи характер вчиненого правопорушення, особу, яка притягається до адміністративної відповідальності, ступінь його вини, майновий стан, обставини, що обтяжують та пом'якшують відповідальність, вважаю за необхідне притягнути ОСОБА_1 до адміністративної відповідальності та застосувати до нього адміністративне стягнення у виді штрафу.

    Згідно ст. 36 КпАП України, якщо особа вчинила кілька адміністративних правопорушень, справи про які одночасно розглядаються одним і тим же органом (посадовою особою), стягнення накладається в межах санкції, встановленої за більш серйозне правопорушення з числа вчинених.

    На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 283-285 КУ пАП,-

    п о с т а н о в и в:

    Визнати ОСОБА_1 винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 130 та ст. 122-2 КУпАП, та призначити їй адміністративне стягнення в розмірі 200 (двісті) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3400грн. (три тисячі чотириста) грн.

    Стягнути з ОСОБА_1 судовий збір в розмірі 36 (тридцять шість) грн. 54 коп. на користь держави.

    Постанова може бути оскаржена або на неї може бути внесено протест прокурора протягом десяти днів з дня винесення постанови.

    Суддя:

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Як варто враховувати зраду у правовій кваліфікації?

    Звичайно, питання про зраду - це досить давнє питання, оскільки таким грішком «бавилися» споконвіку.

    газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом ПАТ «Чернігівгаз», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про продовження терміну усунення порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом ПАТ «Чернігівгаз»

    Майже 50 випадків перевезення пасажирів, водіями, які не мали для цього відповідних документів, зафіксовано в Києві

    В столиці тривають профілактичні заходи, покликані підвищити безпеку пасажирських перевезень. Аби зменшити аварійність за участю пасажирського транспорту та зміцнити транспортну дисципліну водіїв, ...

    Про започаткування серії видань "Бібліотека дошкільника", Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

    Про започаткування серії видань "Бібліотека дошкільника" На виконання підпункту 9 пункту 3 Плану заходів Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України щодо виконання Державної цільової соціальної програми розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 28.07.2011 № 905, з метою покращення навчально-методичного забезпечення освітньої роботи у дошкільних навчальних закладах НАКАЗУЮ:

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот интернет портал - замечательный.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b