Про прийняття апеляційної скарги до провадження "18" грудня 2014 р - Харківський апеляційний господарський суд - Тихий П.В.

  1. ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
  2. УХВАЛА

ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

УХВАЛА

про прийняття апеляційної скарги до провадження

"18" грудня 2014 р. Справа № 917/1837/14

Колегія суддів у складі: головуючий суддя Бондаренко В.П., суддя Івакіна В.О., суддя Тихий П.В.

розглянувши апеляційну скаргу позивача (вх. №4417П/1-43) на рішення господарського суду Полтавської області від 18 листопада 2014 року у справі №917/1837/14

за позовом Виконавчого комітет Полтавської міської ради, м. Полтава, Полтавська область,

до Публічного акціонерного товариства "Полтавахіммаш", м. Полтава, Полтавська область,

про визнання договору укладеним

ВСТАНОВИЛА:

У серпні 2014 року Виконавчий комітет Полтавської міської ради звернувся до господарського суду Полтавської області з позовом до ПАТ "Полтавахіммаш" про визнання укладеним договір №47 від 07.08.2014р. між Виконавчим комітетом Полтавської міської ради та Публічним акціонерним товариством "Полтавахіммаш" про пайову участь у розвитку інфраструктури м. Полтава в редакції позивача.

Рішенням господарського суду Полтавської області від 18 листопада 2014 року у справі №917/1837/14 (суддя Погрібна С.В.) в задоволенні позову відмовлено.

Позивач з рішенням господарського суду першої інстанції не погодився, звернувся до Харківського апеляційного господарського суду з апеляційною скаргою, в якій посилається на неповне з’ясування судом обставин, що мають значення для справи та порушення норм матеріального та процесуального права. Просить скасувати рішення господарського суду Полтавської області від 18 листопада 2014 року у справі №917/1837/14 та прийняти нове рішення яким визнати укладеним договір №47 від 07.08.2014р. між Виконавчим комітетом Полтавської міської ради та Публічним акціонерним товариством "Полтавахіммаш" про пайову участь у розвитку інфраструктури м. Полтава в редакції позивача. Також просить стягнути з відповідача на користь позивача судові витрати в сумі 1827,00 грн.

Колегія суддів встановила, що подані матеріали є достатніми для прийняття апеляційної скарги до провадження.

Керуючись ст. 98 Господарського процесуального кодексу України, колегія суддів Харківського апеляційного господарського суду. –

УХВАЛИЛА:

1. Прийняти апеляційну скаргу позивача до провадження.

2. Розгляд скарги призначити на "19" січня 2015 р. о 11:00 год. у приміщенні Харківського апеляційного господарського суду за адресою: 61058, місто Харків, пр. Правди, 13, 1-й поверх, каб. № 132.

3. Відповідачу надати відзив на апеляційну скаргу позивача та документи в обґрунтування своїх заперечень.

4. Викликати в судове засідання представників сторін з належним чином оформленими повноваженнями.

5. Попередити представників сторін, що в разі неявки їх представників у судове засідання, суд має право розглянути справу за наявними в ній матеріалами в порядку статті 75 Господарського процесуального кодексу України.

Головуючий суддя Бондаренко В.П.

Суддя Івакіна В.О.

Суддя Тихий П.В.

Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Это будет Вам интересно

Предпринимательство и семья

Если два частных предпринимателя состоят в общем браке, им все равно может потребоваться составить договор аренды общей собственности.

Про проведення парламентських слухань на тему: "Сучасний стан, шляхи і перспективи реформи у сфері охорони здоров’я України", Верховна Рада України

ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Верховна Рада України постановляє: 1. Провести 5 червня 2013 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: "Сучасний стан, шляхи і перспективи реформи у сфері охорони здоров’я України".

Чим грітимемося, коли cкінчиться газ?

Уже в найближчому майбутньому дахи і стіни всіх будівель що в місті, що в селі будуть усуціль вкриті панелями сонячних батарей. У цьому впевнені учасники прес-клубу Сонячна енергетика для агропромислового ...

Развод с лицом, временно лишенным свободы или с находящимся под следствием

В этой статье рассмотрим юридические нюансы и ответим на вопросы бракоразводного процесса с заключенным.

Об адвокате - устами Клиентов

Для меня это была огромная находка! Вторую неделю разбираюсь развлекаюсь учусь здесь на ресурсе и уходить отсюда не собираюсь. Интересно, здорово!

Рекомендовано Адвокатом
Телефон семейных адвокатов
Статьи о семейном праве
Стягнення заборгованості через суд

Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

Консультации Адвоката
Новости Семейного права
Утверждена программа празднования Нового года ...

Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b