Про поновлення строку на подання апеляційної скарги на рішення Господарського суду Львівської області від 11 - Львівський апеляційний господарський суд - Мельник Г.І.

  1. ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
  2. УХВАЛА

ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

79010, м.Львів, вул.Личаківська,81

_________________________________________________________________________________________________________

УХВАЛА

16.12.14 Справа № 914/3078/14

Суддя-доповідач Львівського апеляційного господарського суду Мельник Г.І.

розглянувши клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю "Волиньбудкомплектація"викладене в апеляційній скарзі б/н та б/д про поновлення строку на подання апеляційної скарги

на рішення Господарського суду Львівської області від 11.11.2014р.

у справі № 914/3078/14

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Волиньбудкомплектація", м.Нововолинськ Волинської області

до відповідача Державного підприємства "Львіввугілля", м. Сокаль Львівської області

про стягнення 109572,58 грн.

ВСТАНОВИВ:

Не погоджуючись з рішенням Господарського суду Львівської області від 11.11.2014 року Товариство з обмеженою відповідальністю "Волиньбудкомплектація", оскаржило його в апеляційному порядку.

Оскільки, Скаржником було пропущено строк подання апеляційної скарги, він звернувся з клопотанням про поновлення такого.

У відповідності до ст. 93 ГПК України апеляційна скарга подається на рішення місцевого господарського суду протягом десяти днів, а на ухвалу місцевого господарського суду - протягом п'яти днів з дня їх оголошення місцевим господарським судом. У разі якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частину рішення, зазначений строк обчислюється з дня підписання рішення, оформленого відповідно до статті 84 цього Кодексу.

Апеляційний господарський суд постановляє ухвалу про повернення апеляційної скарги у випадках, якщо вона подана після закінчення строків, установлених цією статтею, і суд за заявою особи, яка її подала, не знайде підстав для поновлення строку, та незалежно від поважності причини пропуску цього строку - у разі, якщо апеляційна скарга подана прокурором, органом державної влади, органом місцевого самоврядування після спливу одного року з дня оголошення оскаржуваного судового рішення. Розгляд заяви особи про поновлення строку на подання апеляційної скарги здійснюється одним із суддів колегії суддів апеляційного господарського суду, склад якої визначений при реєстрації справи відповідно до положень частини четвертої статті 91 цього Кодексу.

Суддя-доповідач, перевіривши доводи скаржника, викладені у клопотанні про поновлення строку на подання апеляційної скарги у справі № 914/3078/14 вважає, що таке слід задоволити.

Керуючись ст. ст. 86, 93 Господарського процесуального кодексу України ,

УХВАЛИВ:

1. Клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю "Волиньбудкомплектація" викладене в апеляційній скарзі б/н та б/д про поновлення строку на подання апеляційної скарги задоволити.

2. Відновити строк на подання апеляційної скарги Товариства з обмеженою відповідальністю "Волиньбудкомплектація" б/н та б/д на рішення господарського суду Львівської області від 11.11.2014р.

3. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя-доповідач Мельник Г.І.

Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Это будет Вам интересно

Місія доброти на Дніпропетровщині: правоохоронці потурбувалися щоб дозвілля дітей було змістовним

Учора, співробітники обласної ДАІ на чолі з керівником та начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей ГУМВС України в Дніпропетровській області вирушили до дитячого оздоровчого таборуДзержинець, ...

Правоохоронці Хмельниччини дарують дітям радість

19 грудня в Україні відзначається День святого Миколая одне з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду.

Работники секретариата ВККС могут стать госслужащими, – законопроект

Работникам секретариата Высшей квалификационной комиссии судей Украины могут предоставить статус государственных служащих.

Українцям хочуть збільшити штрафи за надмірне тонування автомобілів

Українським автомобілістам підвищать штрафи за порушення правил користування ременями безпеки та сверхнормативне тонування вікон авто.

Об адвокате - устами Клиентов

Большущее спасибо творцам этого портала!!! Он на самом деле - находка! Удачи!

Рекомендовано Адвокатом
Телефон семейных адвокатов
Статьи о семейном праве
Стягнення заборгованості через суд

Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

Консультации Адвоката
Новости Семейного права
Утверждена программа празднования Нового года ...

Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b