Про перегляд за нововиявленими обставинами рішення Господарського суду Тернопільської області від 15 грудня 2011 року у справі за первісним позовом Пу - Вищий господарський суд України - Дунаєвська Н.Г.

  1. ВИЩИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД УКРАЇНИ
  2. УХВАЛА

ВИЩИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД УКРАЇНИ

УХВАЛА

17 грудня 2014 року Справа № 3/77/5022-1020/2011

Вищий господарський суд України у складі колегії суддів:

Дунаєвської Н.Г. - головуючого,

Мележик Н.І.,

Самусенко С.С.,

розглянувши касаційну скаргу Публічного акціонерного товариства "Укрсоцбанк" на постанову Львівського апеляційного господарського суду від 01 жовтня 2014 року у справі № 3/77/5022-1020/2011 Господарського суду Тернопільської області за заявою Публічного акціонерного товариства "Укрсоцбанк" про перегляд за нововиявленими обставинами рішення Господарського суду Тернопільської області від 15 грудня 2011 року у справі за первісним позовом Публічного акціонерного товариства "Укрсоцбанк", м. Київ, до: 1) Товариства з обмеженою відповідальністю "Орвіс", м. Київ; 2) Спільного підприємства "Луміс", м. Тернопіль, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю "Магазин "Київ", м. Тернопіль, про звернення стягнення на предмет іпотеки шляхом визнання права власності; та за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Орвіс", м. Київ, та Спільного підприємства "Луміс", м. Тернопіль, до Публічного акціонерного товариства "Укрсоцбанк", м. Київ, про визнання недійсними звітів про вартість об'єктів іпотеки,

В С Т А Н О В И В:

Публічне акціонерне товариство "Укрсоцбанк" звернулося з касаційною скаргою до Вищого господарського суду України на постанову Львівського апеляційного господарського суду від 01 жовтня 2014 року у справі № 3/77/5022-1020/2011.

Ухвалою Вищого господарського суду України (колегія суддів у складі: Прокопанич Г.К. - головуючого, Алєєвої І.В., Мирошниченка С.В. (доповідач) задоволено заяву суддів Алєєвої І.В. та Мирошниченка С.В. про самовідвід у даній справі.

Розпорядженням керівника апарату Вищого господарського суду України № 08.03-04/1677 від 15.12.2014 року призначено повторний автоматичний розподіл справи.

Керуючись ст.ст. 86, 1114 Господарського процесуального кодексу України, суд -

У Х В А Л И В:

Прийняти касаційну скаргу Публічного акціонерного товариства "Укрсоцбанк" на постанову Львівського апеляційного господарського суду від 01 жовтня 2014 року у справі № 3/77/5022-1020/2011 до провадження.

Призначити розгляд касаційної скарги в засіданні Вищого господарського суду України о 10 год. 15 хв. 24 грудня 2014 року у приміщенні суду за адресою: м. Київ, вул. Копиленка, 6, зал № 211.

Представникам сторін необхідно при собі мати оригінал довіреності та належним чином засвідчену копію для долучення до матеріалів справи.

Нез'явлення уповноважених представників сторін в судове засідання касаційної інстанції не перешкоджає розгляду справи та не тягне перенесення її розгляду на інші строки.

Головуючий суддя: Дунаєвська Н.Г.

Судді: Мележик Н.І.

Самусенко С.С.

Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Это будет Вам интересно

Про затвердження заходів Міністерства охорони здоров'я України та Національної академії медичних наук України щодо виконання у 2012 році Загальнодержавної програми "Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини" на період до 2016 року, Міністерство охорони здоров'я України

Про затвердження заходів Міністерства охорони здоров'я України та Національної академії медичних наук України щодо виконання у 2012 році Загальнодержавної програми "Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини" на період до 2016 року

Дан анализ применению админсудами Закона о реализации прав жителей общежитий

Сегодня Пленум Высшего административного суда Украины своим Постановлением утвердил анализ практики применения административными судами положений Закона Украины «Об обеспечении реализации жилищных ...

Про внесення змін до наказу Державної митної служби України від 31.05.2011 № 452, Державна митна служба України

Про внесення змін до наказу Державної митної служби України від 31.05.2011 № 452 У зв'язку зі змінами до переліку посад номенклатури Голови Служби, внесеними наказом Державної митної служби України від 22.11.2012 № 669( v0669342-12 ) "Про внесення змін до наказу Держмитслужби України від 26.06.2012 № 338", НАКАЗУЮ:

Про затвердження Зміни до Плану підготовки проектів регуляторних актів у Мінінфраструктури на 2012 рік, Міністерство інфраструктури України

Про затвердження Зміни до Плану підготовки проектів регуляторних актів у Мінінфраструктури на 2012 рік На виконання Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності"( 1160-15 ) НАКАЗУЮ:

Об адвокате - устами Клиентов

Всем большое спасибо. Ваш портал - без всякого сомнения сейчас - уникальный в своем роде. Здорово, что есть такие полезные сайты. Этот портал весьма многообразен в использовании. На нем полезно отдыхать - просто и быстро.

Рекомендовано Адвокатом
Телефон семейных адвокатов
Статьи о семейном праве
Стягнення заборгованості через суд

Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

Консультации Адвоката
Новости Семейного права
Утверждена программа празднования Нового года ...

Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b